Webáruház » Kiwipress

Kiwipress.hu
[ Kiwipress.hu ]
Főoldal
[ Főoldal ]

Ügyfél

H-Konfekció Bt.

A projekt

Gyakran emlegetjük, hogy újabb és újabb kihívásokkal találkozunk. Íme az egyik legfrissebb alkotásunk, amit szintén azért emelünk ki munkáink közül, mert egyrészt számos extra funkciót tartalmaz, másrészt semmiképp nem nevezhető egy átlagos megoldásnak.

A Kiwipress munkánkhoz úgy kezdtünk hozzá, mint egy alap webáruházhoz: a látogató vicces pólókat és egyéb ajándéktárgyakat tud majd rajta megrendelni. Ezek mellett pedig az oldal hangsúlyozza azt, hogy a látogató kérésére tetszőleges fotó vagy elképzelés is elkészíthető. Egy ilyen működéshez persze külön fel kell venni a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével, majd kezdődhet egy hosszas egyeztetés az elképzelésekről.

Mivel láttuk, hogy ez hosszú távon nagyon kényelmetlen lehet, az ügyféllel egyeztetve megalkottunk egy olyan szerkesztő felületet, ahol a látogató meg tudja tervezni a kiválasztott termék kinézetet. Lehetősége van fotó feltöltésére, szöveg hozzáadására, illetve ezek szerkesztésére (színezés, átméretezés, elforgatás, stb...).

A szerkesztő felületet általánosan készítettük el: nem csak póló, hanem tetszőleges ajándéktárgy hozzárendelhető a közbenjárásunk nélkül. Igen nehéz lenne felsorolni az összes problémát, amely a funkció elkészítésével jártak, de egy párat mégis hadd említsünk meg:

Az összeállított terméket ugyanúgy kosárba lehet tenni, mint egy klasszikus terméket. A megrendeléskor az oldal gazdája csatoltan megkapja a megszerkesztett elképzelést a feltöltött nyersanyagokkal.

A szerkesztőfelületen felül az oldal rendelkezik egy hagyományosnak webáruházas működéssel is. Ennek működését viszont egy összetett kategóriarendszer nehezíti, ahol az alapterméket, és a rányomtatott mintákat tudja a látogató könnyedén variálni.

Az oldal egészére igaz, hogy egy részletesen átgondolt, felhasználóbarát működéssel találkozik az ide látogató. Finom animációkkal és igényesen kidolgozott felülettel növeltük a felhasználói élményt.

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2019 WebDeb Minden jog fenntartva
Készítette: