Csupa jó hírünk van!

Kedves érdeklődők, internetezők és ügyfeleink! Csupa jó hírrel tudunk szolgálni a WebDeb frontján. Először is, aki korábban már járt itt a weboldalunkon, minden bizonnyal észrevette, hogy egy új honlappal fogadjuk látogatóinkat. Már régóta tervezzük megújítani az előzőt, annak ellenére, hogy véleményem szerint az előző oldalunk is teljesen megállná még a helyét mind kinézetében és tartalmában. Hatalmas áttörés azonban, hogy jelenlegi weboldalunkat reszponzívan készítettük el.

Írta: Bollmann Krisztián

Kedves érdeklődők, internetezők és ügyfeleink! Csupa jó hírrel tudunk szolgálni a WebDeb frontján. Először is, aki korábban már járt itt a weboldalunkon, minden bizonnyal észrevette, hogy egy új honlappal fogadjuk látogatóinkat. Már régóta tervezzük megújítani az előzőt, annak ellenére, hogy véleményem szerint az előző oldalunk is teljesen megállná még a helyét mind kinézetében és tartalmában. Hatalmas áttörés azonban, hogy jelenlegi weboldalunkat reszponzívan készítettük el. Ez azt jelenti, hogy weboldalunk alkalmazkodik az eszköz kijelzőjéhez. Tehát ugyanez a tartalom tetszőleges képernyőfelbontásra fel lett készítve, legyen szó asztali gép monitorjáról, tabletről vagy mobilról. Ki tudja, a jövőben lehet már a hűtőgépeken is lesz kijelző, amin internetezni lehet, ennek mérete és felbontása sem okoz majd problémát a jövőben :) Ígérem, erről még fogunk részletesebben is írni.

Habár a weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük, ez jelenleg a 4. olyan verzió, amely gyökeresen új kinézetet és működést kapott. Érdekességként megmutatjuk, hogy a történelmünk során eddig milyen weboldalaink voltak, számomra is megdöbbentő, hogy milyen hosszú úton mentünk végig 2006 óta.

Akinek hiányozna még, itt található az előző verzió:

 

 

Ezt előzte meg a második verzió, eddig ő „élt” a legtöbbet, tehát ő volt a legtöbb ideig publikus:

 

Nem volna igaz állítás, hogy ez volt a leges legelső (azt meg sem merem mutatni), de az első komolyabb oldalunk így nézett ki:

Másik jó hírünk, hogy a WebDeb v4 megalkotásakor gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk, hogy egy blogot is indítunk, ennek legelső bejegyzését olvashatjátok. Számtalan témát összeszedtünk már, amit itt folyamatosan elérhetővé fogunk tenni. Aki érez magában erre nyitottságot, kövessen bennünket a népszerűbb közösségi oldalalak valamelyikén (esetleg mindegyikén). Ugyanilyen szeretettel ajánlom figyelmetekbe a hagyományosabb médiumokat, úgy mint az RSS hírcsatornát vagy a hírlevélre való jelentkezés lehetőségét.

Tagek: weblapkészítés, reszponzív weboldalak

Keresés

Tagek

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére