Magunkról

Ez történt korábban:A művészlélek és a kóder esete…

Ha gondolnánk egy nagyot, s tévéképernyőre vinnénk cégünk sztoriját, az első részek minden bizonnyal az általános iskolában játszódnának. Akkor kezdődött ugyanis minden, ott ismerkedtünk meg mi, a WebDeb két főszereplője: Jenci, a „művészlélek” és Krisztián, a „kóder”. Míg mások szabadidejükben fociedzésekre jártak vagy lazultak a grundon, addig mi jelenlegi szakterületünk alapjaival foglalkoztunk - hobbiból. Azért, mert nekünk ez okozott örömet.

Kezdetben magunknak, ismerőseinknek készítettünk weboldalakat, grafikai munkákat, majd folyamatos fejlődésünknek, egyedi szemléletünknek, látványos, minőségi megoldásainknak köszönhetően tágult horizontunk: jó hírünk szájról-szájra terjedt, s egyre több elégedett ügyféllel rázhattunk kezet. A hobbiból tehát szenvedély, a szenvedélyből pedig hivatás lett 2006-ra.


Krissz és Jenci


A mai részben:a lehetetlen nem létezik!

A következő epizódok már saját irodánk tereit mutatnák be, amit 2008-ban avattunk fel, ahol szakértő alkalmazottainkkal jelenleg is közösen visszük véghez megbízásainkat. Amikor hivatalosan is weblapkészítők lettünk, valóra vált egy álmunk. Nem túlzunk, ha azt mondjuk: ahhoz, hogy ez megtörténjen, sokszor vért kellett izzadnunk. Küzdelmes út van mögöttünk, de megérte, hiszen sokat fejlődtünk, tanultunk, tapasztaltunk az elmúlt években, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az Ön hiteles, megbízható és szakértő partnerei lehessünk.

Ne féljen kibontakozni, ne szégyellje gondolatait és elképzeléseit! Mi inkább Önnel, és nem Önnek szeretnénk dolgozni. Azon vagyunk, hogy egyetértésben működhessünk együtt és cégének jellemző, egyedi, jellegzetes üzleti honlapja, webshopja vagy arculata legyen, amellyel nem beleolvad a környezetébe, hanem kitűnik belőle. Amellyel hűen reprezentálhatja vállalkozása értékeit, erősségeit, céljait, növelheti eladásait. Ne érje be kevesebbel, mondjon igent a minőségre, és tapasztalja meg Ön is, hogy a lehetetlen nem létezik.Folytatása következik:készen állunk a jövő kihívásaira!

A WebDeb következő évada még most íródik, annyi azonban biztos, hogy továbbra is arra törekszünk, hogy a ránk jellemző, ár-érték viszonylatban is kedvező, sablonoktól mentes, teljes körű szolgáltatásaink a jövőben is sikert hozzanak ügyfeleink vállalkozásainak. Elismerés számunkra, hogy a közelmúltban eleget tehettünk több külföldi megbízásnak is, s célunk, hogy az elkövetkező időkben tovább mélyítsük a határon túli kapcsolatainkat.

Tehát még nincs vége a több mint 20 éves folytatásos sikersztorinknak: hiszünk az életen át tartó tanulásban és fejlődésben. Izgatottan várjuk a jövő technológiai kihívásait; a tiszta forráskódú, garantált eredményt hozó üzleti honlapoktól, a webáruházakon, a bemutatkozó oldalakon és az egyedi webes megoldásokon keresztül a művészi szintre emelt, látványos arculatokig, a kiadványokig vagy az újabb trendekig és az extrém igényekig mi készséggel állunk rendelkezésére.

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére