Weboldal » Református Kollégium Múzeuma

Református Kollégium Múzeuma
[ Református Kollégium Múzeuma ]
Nyitólap
[ Nyitólap ]
Részletek
[ Részletek ]
Elérhetőségek
[ Elérhetőségek ]

A projekt

 

Még manapság is - amikor már mindenki interneten keresztül tájékozódik - meglepően sok intézményi weboldalt találunk elhanyagolva. Az elavult, akár több éves korábbi bejegyzések, aktualitásukat vesztett információk még az üres tartalmaktól is rosszabbak, hisz félrevezetőek is lehetnek (pl. egy már nem érvényes nyitva tartás).

 

Nincs miért szégyenkeznie viszont a Debreceni Református Kollégium Múzeumának, hisz az új weboldaluk minden szempontból megfelel a mai trendeknek és igényeknek. Az oldalt úgy készítettük el, hogy azt házon belül, a közbenjárásunk nélkül is aktualizálni lehessen. Ezen felül rövid videók teszik interaktívvá és látványosabbá az oldal tartalmát. Továbbá, a bejelentkezés menüpont segítségével már az interneten keresztül is lehetőség nyílik arra, hogy időpontot foglaljunk vagy csak egyszerűen felvegyük a kapcsolatot valamelyik munkatárssal.

 

Az oldal angol nyelven is elérhető, mely itt nem csak egy kivonatolt, egyetlen oldalból álló menüpontot jelent. Az oldal tükörfordítására ugyan nincs lehetőség, hisz a hírek és egyéb aktuális információk folyamatos fordítása erősen humánerőforrás igényes feladat. Ennek ellenére az oldal jelentős része idegen nyelven is elérhető, melynek köszönhetően a külföldi látogatók is probléma nélkül tájékozódhatnak a Múzeum weboldalán.

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére