Weboldal » Káblex

kablex.hu
[ kablex.hu ]
Főoldal
[ Főoldal ]
Aloldal
[ Aloldal ]

Ügyfél

Kablex Kft.

A projekt

Ügyfelünk már hosszú évek óta jelen van a Kelet-Magyarországi internet, televízió és telefonszolgáltatók között. Korábbi weboldala felett már bőven eljárt az idő, mely már nem volt méltó a céghez. Így kaptunk megbízást egy új, internetes felület megtervezésére és kivitelezésére.

Célunk az volt, hogy a nagy és ismert szolgáltatókhoz hasonlóan, egy minőségi felületet produkáljunk, hisz az előfizetők jellemzően online tájékozódnak és lépnek kapcsolatba a céggel. A weboldal letisztult, könnyen átlátható módon mutatja be az egyes akciókat és szolgáltatásokat. A szolgáltatások megrendelése pár kattintással a weboldalon keresztül is megtehető. A megrendelés folyamatánál külön hangsúlyt fektettünk arra, hogy az minél rövidebb idő alatt, kényelmesen leadható legyen.

A weboldal az új előfizetők vonzása mellett a már meglévő ügyfélkört is támogatja: a leggyakrabban felmerült kérdésekre választ találunk a Gy.I.K menüpont alatt, illetve a sűrűn használt dokumentumok is azonnal elérhetőek a dokumentumok menüpont alatt. Már meglevő ügyfelek bejelentkezés után további funkciókat és információkat érnek el. Ilyen például a havidíj online befizetésének lehetősége is.
A weboldal mögött egy jelszóval védett adminisztrációs felület segítségével a közbenjárásunk nélkül bármikor módosítható a weboldal tartalma, legyen szó egy dokumentum lecseréléséről, vagy az árak és akciók kialakításáról.
 
Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2020 WebDeb Minden jog fenntartva
Készítette: