Weboldal » KözbeszGuru

közbeszguru.hu
[ közbeszguru.hu ]
Főoldal
[ Főoldal ]

Ügyfél

KözbeszGuru Kft.

A projekt

Céges bemutatkozó oldalánál gyakran gond, hogy nincsen elegendő tartalom (ennek megoldásáról a telmax.hu weboldal bemutatásánál írtunk). Viszont van, hogy épp ennek az ellenkezője jelent kihívást: hogyan lehet nagy mennyiségű információt könnyen, áttekinthetően és emészthetően tálalni?
 
Jó példa erre a kozbeszguru.hu weboldal, amit szintén a céges bemutatkozó jellegű weboldalak közé sorolunk, viszont tartalmában és funkcióiban már jóval komplexebb az átlagtól: hírek, tanácsok, regisztráció, kérdőív, online szerződéskötés, hosszabb, és javában inkább száraz szöveges tartalom. Bőven volt tehát kiélni kreativitásunkat.
Rögtön szembetűnhet a nyitólapon váltakozó slider, mely nem csak tartalmában váltakozik, egy-egy képet cserélve, hanem az egyes sldie-okon található szöveges tartalmat is animáltan jelenítettük meg. Ez rögtön látványos és profi benyomást kelt. Habár a legtöbb menüpont tartalma száraz szöveg a nyitólap és aloldalak elrendezése és a kapcsolat menüpont igényes kidolgozásával rögtön feldobható a webes arculat. További különlegesség még a láblécből elérhető ügyfélelégedettségi kérdőív, amit szintén személyre szabottan dolgoztunk ki.

 
Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2019 WebDeb Minden jog fenntartva
Készítette: