Weboldal » Szeretetháló

Reformatusonkentes.hu
[ Reformatusonkentes.hu ]
Főoldal
[ Főoldal ]
Projektoldal
[ Projektoldal ]

A projekt

Egyik legfrissebb munkánk közé tartozik a Szeretetháló weboldala. Egy igazán nemes ötletnek köszönhetően született meg ez a kisebb rendszer, melyet bátran sorolhatunk a portálrendszerek kategóriájába.

 

A kiinduló ötlet az volt, hogy az önkéntesek, illetve az őket fogadó szervezetek egy webes felületen tudjanak regisztrálni, amely egyfajta összeköttetést alkotna a két csoport között. Tegyük fel, hogy egy iskola új bútorokat kap vagy épp az udvarát kell rendbe tenni a nyári szünet alatt, és erre keresnek segítő kezeket. Minden bizonnyal sok önkéntes jelentkezne örömmel egy ilyen eseményre. Az intézmények számos paraméter alapján tudnak önkéntesek között szűrni, majd aztán meg is szólítani őket. Ez visszafelé is igaz, hisz a regisztrált önkéntesek hasonló formában tudnak böngészni és keresni az intézmények által feltöltött lehetőségek között.

 

Egy új esemény rögzítésekor megadható, hogy hány önkéntest keresnek, azon belül milyen jellegű munkálatról van szó, illetve, hogy azt melyik megyében és városban van szükség a segítő kezekre. Rögzíthető továbbá, hogy ismétlődő eseményről van-e szó, és amennyiben igen, az milyen gyakoriságú. Ilyen és ehhez hasonló paramétereket rögzít a rendszer az önkéntesek regisztrációjakor is, így ezek alapján egész pontos ajánlásokat tud adni az oldal mindkét fél számára.

 

Egy-egy jól sikerült eseményről beszámoló is készíthető a weboldalon, mely fotógalériával tehető teljessé. Az oldal tehát egyfajta archívumként is szolgál. Természetesen még bőven vannak ötletek a rendszer továbbfejlesztését illetően. Amennyiben az oldal beváltja a hozzá fűzött reményeket, mi készen állunk ezek továbbfejlesztésére.

Az oldal használatát jónéhány felhasználóbarát funkció segíti, melyet felsorolni igen hosszú volna, így csak néhányat említünk meg:

 

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére