Szolgáltatásaink - Egyedi webes megoldások

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot »

CMS, vállalatirányítási rendszerek...

Tudta Ön, hogy a weboldalak nemcsak „online névjegykártyaként”, információs-promóciós panelként működhetnek, hanem sokszor igen komoly rendszer van mögöttük? Cégünk szinte határok nélkül vállalja egyedi webes megoldások kivitelezését, s készséggel várja az Ön kreatív egyéni elképzeléseit is!

Számunkra nem jelent akadályt az online nyilvántartás kezelés, a statisztikázás, az adatfeldolgozás, s egyéb automatizálási rendszerek kiépítése – engedje, hogy levegyük a terhet a válláról, s létrehozzunk Önnek egy kvázi önműködő rendszert weboldalára, webshopjára a hatékonyabb munka és értékesítés érdekében!

Miben könnyítik meg az Ön dolgát az egyedi webes rendszerek?

Az egyedi webes megoldások nemcsak a külső, az ügyfelei felé irányuló, hanem a belső, vagyis a vállalatán belüli kommunikációt is nagymértékben megkönnyítik. Az automatizálásnak köszönhetően egységes, egyszerűen kezelhető, átlátható rendszerek segítik az Ön munkáját, így kevesebb időt, energiát és pénzt kell adott munkafolyamatokra fordítania.

Az egyedi webes kivitelezéseknek többek közt a webáruházak, értékesítéssel foglalkozó, online vásárlást, rendelést lehetővé tevő és egyéb komoly, vállalatirányítási rendszerek kapcsán van kiemelten fontos szerepe. Rögzítés, rendszerezés, feldolgozás, dokumentálás, adminisztráció, nyomon követés, támogatás – az egyedien kialakított, testre szabott webes megoldások arra születnek, hogy levegyék a terhet az Ön válláról! Cégünk szakszerűen elkészíti tartalommenedzsment-rendszerét (CMS), melynek köszönhetően a honlapját érintő frissítések a napi adminisztrációs munkák szintjén szakirányú képzettség nélkül elvégezhetők lesznek.

Szavazzon bizalmat cégünknek, készítesse el egyedi webes rendszerét WebDeb módra, s ígérjük, nem fog csalódni!

„Ha ezt hamarabb tudtam volna...”

A fenti mondat nyilván már az Ön száját is elhagyta, reméljük, azért nem túl sokszor. Ne kerüljön ilyen helyzetbe cége online jelenléte kapcsán, vagy, ha már benne van, gyorsan fordítson neki hátat! Intsen búcsút a „kőkori állapotoknak”, hiszen a jelen informatikai technológiája olyan pluszokat is megenged, amelyről korábban álmodni sem mertünk volna, s amelyeknek köszönhetően gyorsabbá, egyszerűbbé válik az online ügyintézés cégénél. Amint megtapasztalja az egyedi webes megoldások, CMS és vállalatirányítási rendszerek előnyeit, Ön is be fogja látni, hogy csak nyerhet velük!

Gondolja végig, melyek azok a funkciók, amelyeket okvetlenül be szeretne építeni készülő (vagy meglévő) weboldalára, mik azok a hiányosságok, problémák, amelyeket gyorsan meg kíván oldani webáruháza, honlapja kapcsán, s mondja el nekünk. Mi azon leszünk, hogy megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást az Ön számára, és megkönnyítsük a dolgát, akár a külső, akár a belső kommunikációról legyen szó!

Egyedi webes rendszerek programozása – várjuk jelentkezését, ha:

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot »

További szolgáltatásaink:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére