Szolgáltatásaink - Kiadványszerkesztés

Magazinok, katalógusok, szórólapok...

Gondolt már arra, hogy valami ötletes plusszal, valami igazán egyedivel lepi meg vásárlóit, ügyfeleit? A cége termékeiről, szolgáltatásairól, újdonságairól szóló kiadványok, azaz a katalógusok, a prospektusok, a magazinok és egyéb arculati, reklámcélú elemek amellett, hogy új színt visznek vállalkozása vizuális kommunikációjába, segítenek abban, hogy kitágítsa vevő- és ügyfélkörét!

Legyen a teljesség igénye az első számú érték cégénél – adjon a minőségre és prezentálják cége legfontosabb információit, termékpalettáját és szolgáltatásait modern eszközökkel, friss trendek figyelembevételével, gondosan, igényesen összeállított kiadványok!

Esztétikus, kreatív, időtálló kiadványok – tuti siker!

Sokan tartanak attól, hogy a klasszikus nyomtatott médiumok végleg háttérbe szorulnak, s helyüket végérvényesen átveszik a digitalizált, vagy eleve az online térben született dokumentumok. Nem veszünk ezután majd könyveket, magazinokat, nyomtatott kiadványokat a kezünkbe, a Gutenberg-galaxisnak leáldozott? Kijelenthetjük, hogy nem erről van szó. Az online nem leigázza az offline-t, hanem kiegészíti, színesíti, elmélyíti azt.

Ez történik akkor is, amikor Ön nyomtatott szakmai kiadványokkal, reklámanyagokkal mutat újat ügyfeleinek, vásárlóinak: a papír alapú orgánumok által kiterjesztheti cége vizuális hatókörét, kiegészítheti, elmélyítheti webes megjelenését, arculatát, miközben még jobban megismerteti cége profilját, szolgáltatásait, termékpalettáját leendő ügyfeleivel, vásárlóival! Mindez pedig hozzájárul ahhoz, hogy egy egységes, mégis sokrétű képi világgal rendelkezzen cége, mely így előnyösebb helyzetbe kerülhet a piacon! Gondolkozzon a teljesség igényével!

Mi professzionális szinten segítségére leszünk az alábbiakban:

Akár papír alapú, akár digitális megoldásokban gondolkozik, hozzánk minden esetben bizalommal fordulhat! Tekintse meg referenciáinkat, illetve a kiadványszerkesztéshez kapcsolódó (logótervezés, arculattervezés, weboldalkészítés) szolgáltatásainkat is!

További szolgáltatásaink:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére